Nieuwe Kinderkleding trends

De nieuwste kinderkleding van Z8

Deze week gaan we het hebben over de nieuwste trends en ontwikkelingen van de kinderkleding. Veel mensen kopen nu de wintercollectie maar officieel zijn alle winkelketens zelf alweer druk bezig met hun collectie voor de zomercollectie. Dit is natuurlijk super interessant en hoe ze daarin zichzelf gaan veranderen ten opzichte van het afgelopen jaar. Er is ook veel speculaties over wat het gaat doen op het gebied van genderneutrale zaken. Zoals bijvoorbeeld de Hema die daar volop mee in het nieuws is geweest. Wij hopen echter dat de kinderkleding collectie zich gaat richten op vrolijk nieuwe kleuren. Een van de merken waar we heel erg nieuwsgierig naar zijn in Z8 kinderkleding. Dit is een merk wat is opgericht in 2004 maar toen maar heel klein was. Ze richten zich toen vooral nog op basis shirtjes voor kinderen in maar vijf verschillende kleuren. Het is ondertussen uitgegroeid tot een groot kinderkledingmerk en is nu kwalitatief hoog. Een stoer en trendy merk voor baby’s en kinderkleding. Z8 kinderkleding is een gedachte begonnen dat ze babykleding en kinderkleding ontwerpen en zo stap voor stap in kleine beetje zijn gaan groeien. Ze hebben de tijd genomen en niets overhaast.

Begin 2006 is de collectie van Z8 kinderkleding helemaal compleet en gaan ze daar de markt mee op. Hun grootste verkoop is in Nederland en België en kwam er ook steeds meer vraag of ze ook grotere maten aan kinderkleding verkochten en niet alleen de babykleding. Ze zijn daarom op de vraag ingegaan en in begin 2008 hun complete kinderkledinglijn opgeleverd. Nu is het ondertussen helemaal groot geworden tot een compleet kinderkledingmerk met een winter en een zomercollectie en hebben ze al meer dan tweehonderd winkels die hun kleding verkopen in Nederland maar ook daarbuiten.

Z8

Maar naar vele jaren was het ook tijd voor vernieuwing en nog een andere tak erbij. Daarvoor hebben ze in 2012 de collectie opgericht voor de allerkleinste kinderen en hebben ze deze lijn Z8 newborn genoemd. Dit is een collectie die in andere maten verkrijgbaar is namelijk maat 50, 56, 62 en in maat 68. Het is een merk wat het belangrijk vindt dat de kinderen in een fijne collectie lopen en dat ze zich daar lekker en vrij in kunnen bewegen. Dan daarbij komend dat natuurlijk de pasvorm fijn is en het soepele materiaal helpt daar enorm bij. Het is een merk wat aandacht heeft voor detail en wij denken dat het ook een van de redenen is dat het merk zo goed loopt. Ze zijn iedere collectie weer vernieuwend en verfrissend en vallen niet in herhaling. Het is een merk waar ieder kind gelukkig van wordt en dan de ouders natuurlijk ook.

We kijken daarom extra uit naar het heerlijke nieuwe voorjaar om de nieuwste collecties van verschillende merken te verwelkomen. Met nieuwe frisse kleuren en kleding waar we onze kinderen weer helemaal gelukkig mee kunnen maken.


CBD olie
Financial lease